Om Free Team AS

Historien bak oss, hva vi driver med, og vår filosofi.


Om Free Team AS

EUROTENTS er et registrert varemerke som eies av Free Team AS og vi har som formål å utvikle og produsere helårstelt, fortelt, universaltelt, vintertelt, autotelt, soltak, anneks og leskjermer for det nordiske markedet. Selskapet drives og eies av personer med tilsammen over 70 års erfaring i bransjen. Eurotents produserer fortelt med materialer av høyeste kvalitet fra de største leverandørene i Europa.Vi bruker en kvalitetsstemplet vev produsert av TenCate, en internasjonal markedsleder innen vev.

Vår filosofi er at kvalitet er noe alle skal ha råd til, og dette har vi fulgt gjennom 40 år. Det er ikke slik at det dyreste alltid er så mye bedre enn det litt billigere. I våre telt bruker vi samme vev og materialer som de fleste andre teltprodusenter gjør. Teltene våre produseres i Tyskland. Utviklingen står vi for selv slik at vi kan tilby modeller som er tilpasset de nordiske forholdene, og med den korteste veien fra produksjonsbåndet til deg som kunde kan vi derfor garantere den beste prisen. Det komplette teltsortimentet finner du her hos EuroTents. Besøk vårt campingsenter i Hakadal hvor de fleste modeller er utstilt, samt en mengde andre produkter som du kan kjøpe til markedets beste priser.

Bobiler har blitt veldig populært i Norge og vårt caravansenter holder også bedriftene Arve Opsahl A/S og Motorhome (trykk på de respektive navnene får å komme inn på deres hjemmesider).


HVOR FINNER DU OSS?

Vårt campingsenter finner du i Hakadal (Nittedal), 20 minutter nord for Oslo. Adressen er Gamle Glittrevei 11, 1488 Hakadal. Her finner du også flere bobilaktører - i vårt 2.000 kvadratmeter store oppvarmende senter.