Om Free Team AS

Om Free Team AS

EURO-TENTS er et registrert varemerke som eies av Free-Team AS og vi har som formål å utvikle og produsere helårstelt, fortelt, universaltelt, vintertelt, autotelt, soltak, anneks og leskjermer for nordiske marked. Selskapet drives og eies av personer med tilsammen over 70 års erfaring i bransjen. EURO-TENTS produserer fortelt med materialer av høyeste kvalitet fra de største leverandørene i Europa. I alle våre fortelt tar vi i bruk en kvalitetsstemplet vev produsert av TenCate, en internasjonal markedsleder innen vev.

Vår filosofi er at den korteste veien fra produksjonbåndet gir den beste prisen til deg som kunde. Derfor garanterer EURO-TENTS den beste kvaliteten til best mulig pris! Besøk vårt campingsenter i Hakadal hvor de fleste modeller er utstilt, samt en mengde andre produkter som du kan kjøpe til markedets beste priser.

Bobiler har blitt veldig populært i Norge og vårt caravansenter holder også bedriftene Arve Opsahl A/S og Motorhome (trykk på de respektive navnene får å komme inn på deres hjemmesider).


HVOR FINNER DU OSS?

Vårt campingsenter finner du i Hakadal (Nittedal), 20 minutter nord for Oslo. Adressen er Gamle Glittrevei 11, 1488 Hakadal. Her finner du også flere bobilaktører - i vårt 2.000 m2 store oppvarmende senter.