Vivaldi Paviljong

Denne paviljongen er i likhet med vårt Vivaldi Helårstelt bygget for nordiske forhold.


Vivaldi Paviljong
paviljong
Partytelt_Ute_940_Smal
Partytelt_B_940

Mer informasjon om Vivaldi Paviljong
Få tilbud fra Free Team AS

Vi sender ut 6-8 nyhetsbrev og tilbud i året. Bare gode tilbud, events og råd til deg som liker campinglivet.

Personvern

Dette partyteltet er i likhet med vårt Vivaldi Helårstelt bygget for nordiske forhold. Stativet har de samme 40x40 mm aluminiumsprofilene som Vivaldi, og står like sikkert i all slags vær. Takkonstruksjonen er grunnsteinen i dette designet for å tåle tøffe værforhold, og på grunn av den bratte vinkelen på taket vil snøen skli lettere av. Duken som er brukt i veggene er den anerkjente TenCate-veven vi bruker i de fleste av våre telt, samtidig er taket en helstøpt PVC-duk og inneholder dermed ingen sømmer. Dette gjør teltet veldig slitesterkt.

Fargen på teltet er den samme som på vårt Vivaldi Helårstelt, i fargen Antracit med detaljer i beige. Det er vinduer i tre av veggene, og en vegg er helt tett uten viduer. Plasseringen og rekkefølgen på disse veggene er valgfritt. På veggen med dør kan man rulle opp vindusplasten for å lufte gjennom en heldekkende myggnetting.

Vi leverer også skyvedør til Vivaldi Partytelt. Klikk her for mer informasjon.

Derssom du ønsker ha teltet montert på ramme bør denne ha yttermålene 305 x 305 cm. Det vanligste er å bruke impregnert 2"x4", liggende med bredsiden ned.

Vi formidler montering utført av dyktige montører, snakk med oss så ordner vi montør for deg.

 

Modell:
Grunnmål:
Total takbredde:
Inkludert:
Pris:
Vivaldi Partytelt
300 x 300 cm
360 x 360 cm
Gardiner  
Kr. 17 900,-